Registrations have closed.
Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” Onești

Navigator 50+ – Alfabetizare digitală pentru seniori

70 70 people viewed this event.

”Navigator 50+” este un proiect al Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” Onești , prin care încurajăm și sprijinim persoanele în vârstă să folosească tehnologia, un mijloc util de a rămâne conectat și de a se bucura de toate beneficiile pe care le oferă lumea digitală .

Într-o era a informatizării, cred că este important să ajutăm pe cei mai în vârstă să folosească internetul și calculatorul. În cadrul acestui proiect seniorii, să folosească internetul, să navigheze în siguranță pe internet, să comunice pe rețelele de socializare cu rudele din alte țări, să facă plăți online, cumpărături online, să editeze în Word, Paint, Povești digitale, etc. . Vrem să învățăm seniorii să folosească internetul în beneficiul lor. Întâlnirile sunt foarte bune atât pentru a socializa, dar și pentru a învăța lucruri noi. În acest fel se vor simți utili și integrați în comunitate, chiar dacă sunt pensionari.

Additional Details

Other core Themes - Într-o era a informatizării, cred că este important să ajutăm pe cei mai în vârstă să folosească internetul și calculatorul. În cadrul acestui proiect seniorii, să folosească internetul, să navigheze în siguranță pe internet, să comunice pe rețelele de socializare cu rudele din alte țări, să facă plăți online, cumpărături online, să editeze în Word, Paint, Povești digitale.

Online or Hybrid event - No

Number of participants - 22

Attachments -

 

Date And Time

2024-05-15 @ 10:30 AM to
2024-05-30 @ 12:00 AM
 

Event Types

 

Core Themes

 
Watch video
 

Share With Friends